The Spice Lounge

Despre noi

Amplasat într-o zonă frumoasă plină cu verdeață, Restaurant Capitoliu Bistro Gheorgheni te așteaptă într-o atmosferă intimă și memorabilă, cu o terasă primitoare, unde poți savura băuturile răcoritoare și poți mânca un prânz sau o cină delicioasă. Pentru cei mici locul de joacă din interior este aranjat și gata de joacă.

Capitoliu Bistro Gheorgheni este locul potrivit pentru un prânz rapid într-o zi de lucru, perfect pentru o ieșire la masă cu prietenii sau familia.

Meniu

În restaurantul Capitoliu Bistro Gheorgheni vă veți bucura de o mare ospitalitate și experiență gastronomică care îmbină gusturile autentice internaționale. Experiența noastră lungă, primirea autentică și călduroasă, pasiunea pentru servirea unei serii de gusturi care îmbină prospețimea și creativitatea prezintă o mare oportunitate de a vă relaxa și bucura de o masă delicioasă într-o atmosferă minunată.

Loc de joaca pentru copii

Suntem singurul bistro din Cluj-Napoca cu loc de joacă pentru copii special amenajat!

În timp ce adulții socializează, cei mici vor fi ocupați să se distreze într-un loc de joacă mare, dotat cu măsuță Lego, bucătărie Miele, minitopogan, air hockey și multe jucării. Pe jos copii vor păși pe o pardosea din spumă moale.

Se pot organiza la cerere activități pentru copii cu supraveghetor, animatori, spectacole (magie, teatru, etc) ateliere de creație și ingeniozitate.

Platouri speciale cu mancare

Pe bază de comandă prealabilă, se pot servi și platouri speciale de mâncare, Candy Bar, Fruit Bar.

Astfel, ambianța este perfectă pentru organizarea unui botez, cununie civilă sau a zilelor de naștere atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Localizarea bistro-ului aduce un avantaj pentru evenimentele la care există invitați din afara Clujului, în clădirea Complex Mercur existând și un hotel.

Muzica live

Organizăm diverse evenimente pentru toate vârstele:
- muzică live (TonyJay&Band, Two to Tango, Trupa Reea, etc);
- Stand-Up Comedy (cu Nicu Bendea, Mane Voicu, etc).

Evenimente

Ne asigurăm că evenimentele din viața ta vor fi savuroase și reușite.

Vă punem la dispoziție două săli cu capitatea de 130 - 150 locuri, respectiv 150 - 300 locuri. Tu trebuie să alegi doar data!
Privat: nunți, botezuri, zile onomastice, mese comemorative, revelioane, microrevelioane, Valentines Day, 8 martie, Crăciun, Paște.
Corporate: bussines meetings/team building, training-uri, lunch buffet, lansări de produse și orice alt tip de eveniment business.
Cultural: lansări de carte, prezentări de modă, expoziții pictură/sculptură, caricaturi.